Het is heerlijk om zo nu en dan een heerlijk bad te nemen ter ontspanning. Je komt tot rust en hebt een fijn moment voor jezelf. Hierbij moet je ook even de accessoires en decoratie artikelen in ogenschouw nemen. Wat vindt jij lekker om bij te ontspannen?

  SfeerXL

  Woonsfeer, Tuinsfeer en Tafelsfeer

  sfeer in de badkamer met geurkaarsen  Geurkaarsen
  van Bolsius Aromatic zijn erg fijn naast een ontspannen bad. De geuren zijn subtiel en ruiken heerlijk. De kaarsen van Bolsius Aromatic zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten.


  Sfeerproducten voor een heerlijke badkamersfeer. Het geurkaarsenassortiment van Gouda bestaat uit:

  Badkameraccessoires van TODAY

  Voor een fijne sfeer in de badkamer kun je ook kiezen voor een lekkere zachte badmat, mooie gekleurde handdoeken van zachte stof en washandjes met mooie effen kleuren. Met de badkameraccessoires van Today tover je je badkamer in een handomdraai om in een heerlijke eigen welness. De handdoeken, gastendoekjes, washandjes en badmatten zijn van goede kwaliteit stof en zijn zacht voor de voeten en om mee af te drogen en te wassen. Omdat ze in dezelfde kleuren zijn gemaakt kunt u ze mooi combineren. Hiermee ontstaat een hele nieuwe sfeer in de badkamer, die u desgewenst regelmatig kunt aanpassen naar nieuwe kleurstellingen.
   

  SfeerXL                          Contact: Dhr. Meint Schepers    Woning decoratie

  Onderdeel van VanKaarstotServet   T: 085-4890201         Tuin decoratie
  The TradeForward Company      E: info ad sfeerxl.nl             Tafel decoratie

                    I: www.sfeerxl.nl              Gusta cadeaus

  Woonaccesoires Webshop

  sfeer,sfeer in huis,sfeer in de tuin,sfeer op tafel,woonsfeer,tuinsfeer,tafelsfeer