Sfeer in huis
Sfeer in de tuin
Tuinsfeer
Tuin Romantiek
Gusta Tuinaccessoires
Sfeer op tafel
Sfeer Cadeaus
Sfeer Webshop
Grafdecoratie
Sfeervolle feestdagen
Contact & Links
Blog SfeerXL
SfeerXL
Woonsfeer, Tuinsfeer en Tafelsfeer
Tuinsfeer

Voor sfeer in de tuin bent u bij Sfeerxl.nl aan het juiste adres. Klik op de link en u vindt het grootste online tuinsfeerassortiment online bij VanKaarstotServet. 

Tuinsfeer & sfeervolle tuinartikelen


Tuindecoratie

De mooie tuinsfeer artikelen en tuinaccessoires zijn erg leuk om de tuin sfeervol mee te decoreren.
Een kleine greep uit de sfeerproducten van VanKaarstotServet: verlichte bloempotten, wensballonnen, windchimes, windspinners, tafellakens, buitenkaarsen, fakkels, vlamschalen, gevulde glazen, kaarsenhouders, lantaarns, lampionslingers en ga zo maar door. Klik op de link voor het complete overzicht.

Vuurkorven 

Voor het creëren van een mooi haardvuur is het leuk om een vuurkorf te gebruiken. Omdat de korven een open design hebben kun je het vuur goed zien. Omdat er wel houtresten tussen de spijlen door kunnen vallen is het aan te raden een vuurplaat onder de vuurkorf te leggen. De korven zijn te verkrijgen als het standaar 'straight' model, de tulp kort en de vuurkorf cube waarop een grillrooster gelegd kan worden om te barbecuen.

Buitenhaarden

De buitenhaarden van Bonfeu zijn van een stijlvol klassiek design. De zwarte terrashaarden zijn afgewerkt met een hittebestendige coating, waardoor de levensduur wordt verlengt. De buitenkachels van Bonfeu onderscheiden zich door de vele functionaliteiten en extra toevoegingen. Zo zijn de meeste haarden voorzien van een vonkenscherm voor de vuurmond, zodat er geen stukjes hout uit kunnen springen of vallen. En om eten te bereiden zijn verscheidene haarden voorzien van een grillrooster, wokring en deksel. Het draaibare rooster bij een aantal modellen is ideaal om eten te kunnen bereiden zonder last te hebben van de hitte van het vuur. Een echte aanrader voor het maken van sfeer in de tuin en om een barbecuetje te regelen.


 
SfeerXL                          Contact: Dhr. Meint Schepers    Sfeer voor woning
Onderdeel van VanKaarstotServet   T: 085-4890201         Sfeer voor de tuin
The TradeForward Company      E: info{ad}sfeerxl.nl            Sfeer voor tafel
                    I: www.sfeerxl.nl              Sfeer-cadeaus

Woonaccesoires Webshop