Sfeer in huis
Woonkamersfeer
Slaapkamersfeer
Badkamersfeer
Gusta Woonaccessoires
Gusta Keukenaccessoires
Sfeer in de tuin
Sfeer op tafel
Sfeer Cadeaus
Sfeer Webshop
Grafdecoratie
Sfeervolle feestdagen
Contact & Links
Blog SfeerXL
SfeerXL
Woonsfeer, Tuinsfeer en Tafelsfeer
Slaapkamersfeer


Sfeer in de slaapkamer

sfeer in de slaapkamer

Fijne sfeerartikelen voor in de slaapkamer.

Geurkaarsen, het beleven van een geur is persoonlijk en ieder mens heeft andere herinneringen en associaties aan een bepaalde geur. Feit blijft dat elk persoon wel een paar geuren kent die heerlijk ruiken en een gevoel van welbehagen geven. En dat is fijn in de slaapkamer.
Geurstokjes, het gebruik van geurdiffusers is zo handig omdat ze lang meegaan. De geurstokjes hebben een pure, waarheidsgetrouwe geur en hullen de slaapkamer in een heerlijke subtiele geur.
Dreamlights, deze lichtsnoeren met kleine lampionnetjes geven een bijzonder leuke sfeerverlichting in de kamer waar wordt geslapen.
Metallic kaarsen, prachtige stijlvolle kaarsen van Bolsius met een glimmende metallic laag in verschillende kleuren verkrijgbaar.
 
Voor de slaapkamer van de kinderen heb je natuurlijk een ander plan nodig om het gezellig te maken.
Omdat het leuk is om voor te lezen geven we daar een paar extra tips bij.

Sfeerverlichting bij het voorlezen van spannende kinderboeken

Het voorlezen van kinderboeken is erg leuk als je de kinderen helemaal mee kunt slepen in het verhaal. Zeker met een spannend verhaal laat je ze avonturen beleven door de manier van voorlezen. Dit kan door vervaarlijke stemmetjes te gebruiken voor verschillende personages, door de intensiteit van spreken te verhogen al s het spannend wordt en door de verlichting spannend te maken. Het doen van stemmetjes en spreken op verschillende toonhoogtes ligt geheel in handen van de voorlezer. De juiste sfeerverlichting is makkelijk online te kopen.

Bijzondere sfeerverlichting met o.a. led kaarsen en led theelichten
Voor het maken van spannende verlichting zijn er verschillende mogelijkheden. Een bijzondere verlichting  is de Dreamlight. Deze slinger met mini lampionnetjes geeft een mooi licht met sfeervolle kleuren. Een andere optie is de geel/oranje Himalaya zout kristallamp; een bijzondere lamp gemaakt van zout uit de Himalaya met een warme gloed. Ook is het leuk om de mini-lights te gebruiken of de led-pillar kaarsen. Het gebruik van echte kaarsen op de slaapkamer raden we af, vanwege het brandgevaar. Hier kunnen dus de led kaarsen voor worden gebruik of led theelichten die in een mooie theelichthouder passen. Als je de rest van de kamer lekker donker houdt, dan wordt het meteen spannend door deze verlichting! Voor het overzicht ga je naar VanKaarstotServet, de grootste sfeerwinkel online.
 


SfeerXL                          Contact: Dhr. Meint Schepers   Woondecoratie
Onderdeel van VanKaarstotServet  T: 085-4890201         Tuindecoratie
The TradeForward Company     E: info(ad) sfeerxl.nl            Tafeldecoratie
                   I: www.sfeerxl.nl              Sfeercadeaus

Woonaccesoires Webshop